2011. augusztus 30., kedd

Ajándék érkezett

Megérkezett Leonine ajándéka a gyümölcsös játékban. Elképesztő kézügyessége van. Nézzétek azokat a cseresznyevirágokat. Ja és azt nem is tudta, hogy a rózsaszín a kedvenc színem :D Köszönöm még egyszer az ajándékokat.
ui: ugye láttátok a kis körtés füliket? :P

2011. augusztus 25., csütörtök

Tányéralátétek készültek

Már régóta itt várakoznak, csak a szegélyre vártak. Most végre ennek is eljött az ideje és felkerülhetnek ide.  Remélem tetszik nektek. :D Még mindig van a kis epres anyagból, úgyhogy még várható ez - az belőle :)

2011. augusztus 24., szerda

Gyöngy fülbevaló

Gyöngyből fűztem ezt a kék fülbevalót. Internetről szereztem a mintát. Damillal próbálkoztam először, de az nem sikerült, úgyhogy végül hímzőfonalra fűztem fel. Ez lett az eredmény:

2011. augusztus 15., hétfő

Újabb cica zsák

Ezúttal a kis Tüncikének készült a cicazsák. Még tart a barátkozás szakasza, de legalább elsőre rögtön nem mászott ki belőle, így fotó is készült róla :)
De volt úgy, hogy a testvérét is beengedte maga mellé :)

2011. augusztus 11., csütörtök

Csillagos terítő

Találtam ezt a szép bordós anyagot, de nem tudtam mivel összekombinálni, így fehér lett a széle. Kicsit karácsonyi hangulata lett a csillag miatt, de nem számít :)

2011. augusztus 7., vasárnap

Névnapra

Anyunak névnapjára készült ez a cseresznyés terítő. Már egy ideje kész van, de hát nem lehetett előbb megmutatni, hátha meglátja :)