2011. október 25., kedd

Elmaradt dolgok

Már régen itt áll ez az alátét, csak a beszegésre várt. Ma végre ez is elkészült, úgyhogy ezt is láthatjátok. Nyárra terveztem, azért vannak ilyen vidám színei.
Aztán egy gyors váltás és máris láthatjátok a karácsonyi készülődés előjeleit. Ezek a kis kesztyűk nem az első darabok, készültek még szívek is meg fenyőfák csak azokat elfelejtettem fotózni. Készült még egy őszi és egy karácsonyi terítő is, azt is felteszem nemsokára.
Végül pedig a már korábban látott virágcserépbe való gomba és társa a kisház :) Még ebből is van ami félkész állapotban van, de lassanként azok is elkészülnek.

2011. október 15., szombat

Őszi játék 1.

Csitri őszi játékban Murphynek kellett ajándékot készítenem. Ezt a töklámpás mintás tárolót készítettem neki, aminek a szélét ráhímzett levelekkel díszítettem. A csomagban volt még egy virágcserépbe szúrható gomba is, és mellékeltem 2 őszi hangulatú teát is hozzá :)

2011. október 11., kedd

Halloween

Ezt az anyagot már jó ideje itt őrzöm, de most végre felhasználásra került :) Nem akartam nagyon szétvagdosni, így csak szegélyt raktam köré és kész is lett. Persze nem erre az asztalra lett tervezve, de egyenlőre ez a helye. Ma megláttam egy másik halloween-es anyagot, úgyhogy hamarosan jön az újabb terítő.

2011. október 7., péntek

Baba labda

Végre elérkezett ez a pillanat is. Mikor májusban megvettem a varrógépet - amit majd karácsonyra hoz a jézuska :D - első dolgom volt, hogy ezt a baba labdát elkészítsem. Bár akkor még csak útban volt a leendő gazdája, aki mint tudtuk fiú lesz, így össze is tudtam válogatni a neki megfelelő színeket. Most, hogy már lassan 3 hónapos lesz az úrfi elmentünk babalátogatóba és végre a helyére került a kocka is. Mindent sikerült lefotózni kivéve a játékot az új tulajdonosával, de sebaj, talán majd egyszer :)

2011. október 4., kedd

Közeleg Halloween

Mivel a hónap végén van Halloween, már megkezdődtek a készülődések. Sok helyen megjelennek már a töklámpás díszítések. Ezt a kis lámpást saját tervezés után készítettem el. Pausz papír az oldala, amin töklámpás, pók és denevér díszítés van. A széleit kartonból vágtam ki. Alja is van, de idén már olyat is láttam ami csak körben van és egyszerűen rá lehet tenni a mécsesre felülről. Sötétben nagyon hangulatos tud lenni. Egyszerűen elkészíthető, még gyerekekkel is. Vannak a boltokban mintás pausz papírok is, azokkal még egyszerűbb a dolgunk.