2011. november 25., péntek

Adventi koszorú

Ez nem éppen az idei koszorúm, mert az ideit még nem fotóztam le. Ez 2 évvel ezelőtt volt, és a mostani is nagyon hasonlít hozzá. Évente más színekkel dolgozom, de a díszek maradnak. Tetszenek a természetből összegyűjthető apróságok, mint a toboz, vagy a barackmag.

2011. november 17., csütörtök

Karácsonyi terítők

Karácsonyi hangulatban készültek ezek a terítők. Remélem sikerük lesz majd a karácsonyi vásárban.

2011. november 9., szerda

Őszi ez-az

Végre eljutottam oda, hogy lefotózzam az őszi ajtódíszünket, amit tavaly készítettem. Az egyik boltban láttam hasonlót jó drágán, és ez lett a másolat otthoni dolgokból. :)
Ez pedig az őszi terítő. Még van mit fejlődnöm, ezek a kockák nem mindig akarnak passzolni. Ez az egyenesvarrás és vágás... :) Végül ez lett belőle.

2011. november 5., szombat

Ádventi kalendárium

Tavaly nem a szokásos csoki naptáron számoltuk a napokat karácsonyig, hanem ezt a mézeskalácsból készült naptárat használtuk. Kis harangokat formáztunk, azokra írtuk a számokat. Utána felkötöttük egy koszorúra az asztal fölé és minden nap levettünk róla egyet :) A 24. napon pedig nem harang, hanem egy fenyőfa maradt csak a koszorún.

2011. november 1., kedd

Őszi játék 2.

Végre én is megkaptam az őszi ajándékomat Mandytől :) Igaz a találkozó - mert hogy vele is sikerült személyesen találkoznom - előtt megnézegettem a blogját és már volt róla elképzelésem, hogy mit fogok kapni :)
Ezt a szép szalvétával bevont dobozt kaptam ami tele volt őszi finomságokkal. Volt benne sok sok tea és finom süti is mellé. És már megint lelőttem magamnak a poént. :( Még ki se ürült a doboz de már megláttam mi fog várni az alján :( De azért izgi lesz mikor előbukkan a kis szellem :D

De hogy mást is mondjak, a hétvégén Csitrivel és a családjával találkoztunk Farkaslyukban - igen, van ilyen település :) - és együtt kóstoltuk meg a finom sütit. Akkor ez most blogtalálkozó??? :D
És akkor a szellem Mandy oldaláról :)